Ο Πλατανιάς επικράτησε 2-0 της Ξάνθης στα «Πηγάδια» σε παιχνίδι για την 13η αγωνιστική της Super League. Για τους Κρητικούς το σκορ άνοιξε στο 28’ ο Μιλούνοβιτς, ενώ στο 60’ ο Ανγκούλο διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πλατανιάς ήταν πιο δραστήριος στον αγωνιστικό χώρο και επιβραβεύτηκε στο 28ο λεπτό. Ο κορυφαίος του γηπέδου, Λούκα Μιλούνοβιτς, με σουτ από το ύψος του πέναλτι μετά από γύρισμα του Κουλιμπαλί από δεξιά πέτυχε το 1-0 και έβαλε τις βάσεις για την επικράτηση των Κρητικών.

Η ομάδα των Χανίων στο 60ο λεπτό πέτυχε και δεύτερο γκολ με αποτέλεσμα να κλειδώσει την τελική της επικράτηση. Ο Ανγκούλο με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Τσέναμο, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ του αγώνα.

Η Ξάνθη από την πλευρά της δεν κατάφερε να απειλήσει τους φιλοξενούμενους και μέχρι το τελικό σφύριγμα δεν άλλαξε το 2-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξάνθη – Πλατανιάς 0-2 (Novasports 1)

Γκολ: 28′ Μιλούνοβιτς, 60′ Ανγκούλο

Κίτρινες κάρτες: Μπαξεβανίδης, Σολτάνι – Ράμος

Κόκκινες κάρτες:

Ξάνθη:
Τσέναμο, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Έλτον (46′ Ορφανίδης), Λουσέρο, Ερέα, Φλίσκας, Λισγάρας, Ζαραδούκας (67′ Τριάδης), Ντιμιτρόφ (53′ Νιέτο), Ράνος.

Πλατανιάς:
Σωτηρίου, Μπανανά, Στανισλάβλιεβιτς, Μενδρινός, Ράμος, Μιλούνοβιτς (73′ Ντίνας), Ανγκούλο (88′ Ζιλβάν), Κουλιμπαλί, Μουνάφο, Βάντερσον, Σέλιν (46′ Ιτούα).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης