Κάτι καλύτερο από την περσινή ένατη θέση είναι ο στόχος του Εργοτέλη για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Νίκος Καραγεωργίου, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, τόνισε ότι ποτέ δεν έθεσε σαν στόχο την έξοδο στην Ευρώπη, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Εργοτέλης κοιτά τα παιχνίδια ένα προς ένα.

«Το θέμα με το να τερματίσει η ομάδα σε θέση που οδηγεί στην Ευρώπη το διατηρείτε εσείς οι δημοσιογράφοι. Εγώ μέσα από τη δυνατότητα που μου δίνεται από τις συνεντεύξεις Τύπου, για να εκφράσω τους στόχους του Εργοτέλη, δεν έχω αναφερθεί σε τέτοιους στόχους. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να πάρουμε καλύτερη θέση από την 9η που πήραμε πέρυσι. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο τόσο ατομικά όσο και συνολικά. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι», τόνισε ο Καραγεωργίου και μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το Σάββατο δίνουμε έναν αγώνα δύο φορές πιο δύσκολο. Από την μία όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και από την άλλη το όνομα του αντιπάλου μας κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο. Σίγουρα το όνομα του αντιπάλου είναι κίνητρο για εμάς και μια πιθανή νίκη θα παίξει σημαντικό ρόλο για την ομάδα μας σε πολλούς τομείς. Το προηγούμενο παιχνίδι που δώσαμε με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν αυτό που θέλαμε από πλευράς αποτελέσματος και βαθμών, αλλά πιστεύω να έρθει το θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα παιχνίδι όπου ο αντίπαλος πολύ δύσκολα δέχεται γκολ. Έχει πολύ συμπαγή ομάδα και δεν μπορείς εύκολα να την διασπάσεις. Στο προηγούμενο παιχνίδι με την Καβάλα ήταν πολύ καλός και δημιουργικά. Πρέπει να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα από το παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι η ικανότητα που έχουμε είναι δεδομένη και μπορούμε να φτάσουμε στην νίκη».

Όσο για την αρχική ενδεκάδα απάντησε: «Όταν τελειώνει ένα παιχνίδι ο προπονητής έχει στο μυαλό του την ερχόμενη αναμέτρηση και τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει, ωστόσο, υπάρχουν αρκετές προπονήσεις και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι θα μπορεί να συμβεί».

Τέλος, αναφερόμενος στις απουσίες των Ρομάνο και Μπέτο, είπε: «Τόσο ο Ρομάνο όσο και ο Μπέτο έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα, ωστόσο, στο ποδόσφαιρο τα προβλήματα είναι δεδομένα και πρέπει να ζήσουμε με αυτά στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θα υπάρχουν από εδώ και στο εξής τόσο προβλήματα τραυματισμών όσο και προβλήματα με τιμωρίες παικτών από κάρτες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης