Υλοποιώντας την απόφαση της Πανθεσσαλικής Σύσκεψης των Ομοσπονδιών και Αγροτικών Συλλόγων, οι αγρότες της Δυτικής Θεσσαλίας προχωρούν στην κλιμάκωση του αγώνα τους, αντιδρώντας στα μέτρα του τρίτου μνημονίου που πλήττουν τον γεωργικό τομέα. Ειδικότερα, από το μεσημέρι της Τετάρτης, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων «Η Άνοιξη» συγκέντρωσε στο Μεγαλοχώρι και στη Φαρκαδόνα τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα.

Παράλληλα, για σήμερα είναι προγραμματισμένο συλλαλητήριο και μπλόκο στο «Δέλτα» Καρδίτσας από τους αγρότες του νομού. Μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Βαγγέλης Μπούτας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ), χαρακτήρισε «μονόδρομο για τους μικρομεσαίους αγρότες την κλιμάκωση του αγώνα». «Μας κήρυξαν τον πόλεμο, θα τους πολεμήσουμε κι εμείς» ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στον Παλαμά Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί Πανελλαδική Σύσκεψη της Επιτροπής των Μπλόκων, κατά τη διάρκεια της οποίας θα αποφασιστεί η κλιμάκωση και ο πανελλαδικός συντονισμός των κινητοποιήσεων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης