Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε την ένσταση της Κηφισιάς και κατοχύρωσε στον Κόροιβο τη νίκη με σκορ 60-61. Η Κηφισιά υπέβαλε ένσταση μετά από το ματς λόγω λάθους της γραμματείας, καθώς 9’’ πριν τη λήξη του παιχνιδιού, ο Νίκος Γκίκας σκόραρε, πατώντας τη γραμμή των 6,75μ., με αποτέλεσμα να κάνει το 60-61 και τον διαιτητή μάλιστα να δείχνει κανονικά πως το καλάθι μετρούσε για δύο πόντους. Η γραμματεία το «χρέωσε» για τρίποντο, με αποτέλεσμα το ταμπλό του γηπέδου να έδειχνε 61-61.

Το λάθος έγινε αντιληπτό στα 2’’ πριν το τέλος, ωστόσο η Κηφισιά έπαιξαν άμυνα, προκειμένου να οδηγηθεί το ματς στην παράταση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«Α.Ε.Ν.ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Απορρίπτεται κατ’ ουσίαν η ένσταση που υπέβαλε η Α.Ε. Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ, για κακή εφαρμογή των Κανονισμών Παιδιάς κατά τον αγώνα πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης, περιόδου 2015-2016, μεταξύ των ομάδων “Α.Ε. Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ”, της 7-11-2015.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
Απαλλάσσεται η ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΕ από την κατηγορία για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (ρίψη ράβδου τύμπανου), κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 9-11-2015».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης