Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης, προσερχόμενος στη Βουλή την Πέμπτη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Πρώτον εκφράζω τη συμπαράστασή μου στο βουλευτή μας Γιώργο Κουμουτσάκο για την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε. Η επανεμφάνιση της βίας στην κοινωνία μας με τη σημερινή επίθεση κατά του Γιώργου Κουμουτσάκου αλλά και τα επεισόδια στα πανεπιστήμια με τη βίαιη εκδίωξη των αξιολογητών δίνουν ένα πάρα πολύ άσχημο σήμα για την κοινωνία μας ότι αρχίζει πάλι το κοινωνικό θερμόμετρο να ανεβαίνει και η κοινωνία να ξεφεύγει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Τσίπρας είναι υποχρεωμένος να διώξει γρήγορα από τη θέση του τον κ. Φίλη. Η παρουσία του κ. Φίλη καθίσταται προκλητική για όλο τον ποντιακό Ελληνισμό και για όλο τον Ελληνισμό. Και δίνει άλλοθι σε στοιχεία φασιστικά για να δρουν κατ’ αυτόν τον τρόπο. Πρέπει να τους απομονώσουμε και να τους σταματήσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα. Δεν εκφράζουν αυτοί την πατρίδα. Και ως οργανωμένο στέλεχος του ποντιακού κινήματος από τα νεανικά μου χρόνια θέλω να πω σε όλους τους Έλληνες ότι ο ποντιακός ελληνισμός και το ποντιακό κίνημα δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα φαινόμενα βίας, τα οποία καταδικάζουμε και αποστρεφόμεθα. Θέλω όμως επί τη ευκαιρία να στείλω ένα μήνυμα στην κυβέρνηση και την κ. Γεροβασίλη, την κυβερνητική εκπρόσωπο, η οποία βρήκε την ευκαιρία για 5η φορά σε μία εβδομάδα να μου επιτεθεί προσωπικά προσπαθώντας να επηρεάσει τις εν εξελίξει εκλογές στη Νέα Δημοκρατία.

Θα όφειλε να είναι πολύ πιο προσεκτική και να γνωρίζει ότι η φράση την οποία απέδωσε σ΄ εμένα δεν είναι τίποτε άλλο παρά τίτλος άρθρου από ένα από τα μεγαλύτερα , το μεγαλύτερο σάιτ που ασχολείται με τα ποντιακά ζητήματα στην Ελλάδα, το pontosnews. Και θέλω να πω στην κ. Γεροβασίλη, στον κ. Τσίπρα, στον κ. Σταθάκη, στον κ. Τσακαλώτο και σε όλους τους άλλους που έχουν ονομαστικά επιτεθεί εναντίον μου, τις τελευταίες ημέρες.

Οι ψηφοφόροι της ΝΔ που θα εκλέξουν τον επόμενο αρχηγό μας στις 22 Νοεμβρίου, είμαι τελείως βέβαιος ότι θα εκλέξουν εκείνον που ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται περισσότερο. Και ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται περισσότερο εκείνον που υβρίζει νυχθημερόν. Θέλω να πω για μία και τελευταία φορά στην κ. Γεροβασίλη, να μη διανοηθεί πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ να παρεμβαίνει στις εσωτερικές μας διαδικασίες. Εμείς θα αποφασίσουμε ποιον αρχηγό θα βγάλουμε και όχι ο κ. Τσίπρας. Ευχαριστώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης