Την πρώτη της προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γκουστάβο Πογιέτ πραγματοποίησε την Παρασκευή η ΑΕΚ.

Ο νέος τεχνικός του «δικεφάλου» στην πρώτη του ομιλία του προς τους παίκτες του, τους κατέστησε σαφές ότι από την ερχόμενη εβδομάδα θα αλλάξουν πολλά στην ομάδα, επισημαίνοντάς τους ότι θέλει από εκείνους να δείξουν απόλυτο επαγγελματισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα και αύριο δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι στον τρόπο δουλειάς. Θα πάμε σε μια πεπατημένη γιατί έχουμε ματς την Κυριακή, αλλά να ξέρετε ότι από την επόμενη εβδομάδα θα αλλάξουν πολλά εδώ και θέλω να είστε συγκεντρωμένοι, προσεκτικοί και επαγγελματίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός προπονητής.

Ο Πογιέτ αφού ξεκαθάρισε λοιπόν ότι «…το πρώτο που θέτω ως κανόνα και βάση συνεργασίας είναι ο απόλυτος επαγγελματισμός και σε αυτό δεν δέχομαι πολλά-πολλά», ανέφερε καταλήγοντας: «Από αυτά που έχω δει από εσάς νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Να φτιάξουμε μια ομάδα που θα κερδίζει πολύ και ανεξαρτήτως δυναμικότητας αντιπάλου. Αυτό που θέλω να δω από σας είναι να δίνετε το 100%».

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Πογιέτ θα καθοδηγήσει την ομάδα στη Λεωφόρο, πέφτοντας με το… καλημέρα στα βαθιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Ουρουγουανός προπονητής για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι οι: Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντιντάκ, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Σιμόες, Βάργκας, Ανάκογλου, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Αραβίδης, Μπουονανότε, Κρισάντους.

To «αντίο» στον Δημήτρη Μπουρουτζίκα

Η συνεργασία της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον γυμναστή, Δημήτρη Μπουρουτζήκα, ολοκληρώθηκε σήμερα, καθώς ο νέος προπονητής της Ένωσης, Γκας Πογέτ, έχει τους δικούς του ανθρώπους στην στελέχωση του τεχνικού επιτελείου, με τους οποίους συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, οι διοικούντες την ΑΕΚ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον 62χρονο γυμναστή για την πολυετή προσφορά του στην ιστορική ομάδα:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον γυμναστή Δημήτρη Μπουρουτζήκα. Ο καταξιωμένος από τη δουλειά του «Μπούρου» αποχωρεί από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, έχοντας υπηρετήσει την ΑΕΚ συνολικά για περισσότερα από δέκα χρόνια στις τέσσερις «θητείες» του σε αυτήν (1992-96, 2002-04, 2008-10, 2013-15). Η ΑΕΚ ευχαριστεί τον Δημήτρη Μπουρουτζήκα για τη μεγάλη προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξει να κάνει στη συνέχεια».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης