Και ενώ στην χωματερή της Ερμιόνης στη θέση «Ασπρόχωμα» στο Κρόθι πυρκαγιά κατακαίει τα σκουπίδια επί τρεις ημέρες, την Πέμπτη το βράδυ οι δημοτικοί Σύμβουλοι Ερμιόνης Βασίλης Αϊβαλιώτης και Παναγιώτης Μέξης, που ήταν σε επιφυλακή εποπτεύοντας την φωτιά, εντόπισαν έναν κάτοικο της περιοχής να κόβει βόλτες μέσα από τον περιφραγμένο χώρο του Χ.Α.Δ.Α.

Το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Κρανιδίου, που έσπευσε στο σημείο καθώς περιπολούσε στην περιοχή, αλλά και ο Δήμαρχος Ερμιόνης Ανάργυρος Λεμπέσης, ρώτησαν τον άνθρωπο που εντόπισαν για το λόγο της παρουσίας του εκεί αφού δεν είναι καν εθελοντής πυροσβέστης. Τότε εκείνος ετράπη σε φυγή, αφού πιο κάτω βρισκόταν ένα όχημα με τον έναν ακόμα κάτοικο της Ερμιόνης που τον περίμενε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για την παρουσία των δύο κατοίκων δίπλα από τις εστίες της φωτιάς ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μέξης δήλωσε: «Με προβληματίζει το γεγονός ότι ολόκληρη θερινή περίοδο, με τόσους καύσωνες δεν είχαμε πρόβλημα με τη χωματερή της Ερμιόνης. Φοβούμαι μήπως και υπάρχει κάποια μεθόδευση, με – λυπάμαι που το λέω – μικροπολιτικές σκοπιμότητες…»

Πηγή: paratiritis-news.blogspot.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης