Το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας κλέβει την παράσταση από το κυρίως πιάτο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 19.30 (Novasports 1) και όπως είναι φυσικό και οι δύο ομάδες θέλουν πάση θυσία το «τρίποντο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Θεσσαλονικείς κοντεύουν να συμπληρώσουν μήνα χωρίς νίκη, ενώ οι «πράσινοι» θέλουν να παραμείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ιγκόρ Τούντορ είδε τον Τσίμιροτ να μένει εκ νέου εκτός, τον Κάτσε να μπαίνει και εκείνος στη λίστα των τραυματιών μαζί με τους Κίτσιου, Κωνσταντινίδης και Μυστακίδη, Σαββίδη.

Ο Κροάτης τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Γλύκο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βίτορ, Κόστα και Τζαβέλλα, με τους Ροντρίγκες και Λέοβατς να είναι στα πλάγια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Σάμπο και Τζιόλης, με τον Πέλκα να αναλαμβάνει οργανωτικό ρόλο. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μακ και Μπερμπάτοφ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Όλσεν, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Χαρίσης, Γκολάσα, Ζάιρο και Αθανασιάδης.
Στην αντίπερα όχθη οι πράσινοι που θέλουν να πετύχουν την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους στην Τούμπα θα παραταχθούν χωρίς τον Σέρχιο Σάντσεθ που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι κοντά στο τέλος της χθεσινής προπόνησης.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη μπήκε εσπευσμένα στην αποστολή ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, ενώ εκτός έμεινε ο Βέμερ και ο Εσιέν.

Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Τελάντερ και Νάνο. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, με τους Ζέκα και Πράνιτς (ή Κουτρουμπή) εσωτερικούς μέσους.

Πιο μπροστά θα παίξουν ο Ατζαγκούν και ο Αμπέντ, ενώ ο Μπεργκ θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Κλωναρίδης, Λουντ, Καρέλης, Νίνης και Πέτριτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης