Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα θα παραταχθεί στο «Αλκαζάρ» κόντρα στη Λάρισα ο Πανιώνιος, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Εμίλιο Φερέρα, με δηλώσεις του στο επίσημο site της ομάδας χαρακτήρισε αρκετά δύσκολη την αναμέτρηση με τους «βυσσινί», επισημαίνοντας ωστόσο: «Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλό μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βέλγος τεχνικός δεν μπόρεσε να φτάσει στη συνέντευξη Τύπου, εξαιτίας εκδήλωσης διαμαρτυρίας στη λεωφόρο Κηφισίας.

Για το παιχνίδι με τη Λάρισα: «Την Κυριακή καλούμαστε να δώσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Λάρισα. Γνωρίζουμε ότι η ΑΕΛ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, η οποία γίνεται ακόμα πιο δυνατή όταν αγωνίζεται στην έδρα της. Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», τόνισε για τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Για τις απουσίες της ομάδας του: «Έχουμε τις γνωστές απουσίες από την ομάδα, μεταξύ των οποίων και αυτές των τραυματισμών των 2 από τους 3 τερματοφύλακες, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τέτοια προβλήματα και να μπορείς να τα αντιμετωπίσεις. Ελπίζω να έχουμε μαζί μας και τον Εστογιανόφ, ο οποίος σήμερα κλήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή, αλλά έχουμε προετοιμαστεί και για το ενδεχόμενο να μην παίξει, εφόσον τιμωρηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το γεγονός ότι δεν δόθηκαν εισιτήρια σε οπαδούς του Πανιωνίου: «Πληροφορήθηκα ότι δεν επιτράπηκε στους φίλους του Πανιωνίου να ακολουθήσουν την ομάδα στη Λάρισα. Νομίζω ότι το ποδόσφαιρο παίζεται για τους φιλάθλους. Σκοπός μας πρέπει είναι να τους παροτρύνουμε να έρχονται στο γήπεδο και όχι να τους το απαγορεύουμε. Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι γιορτή και γιορτή δεν μπορεί να γίνει σε άδειο «σπίτι»…»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης