To calendar της Pirelli είναι αναμφισβήτητα το κορυφαίο του είδους. Κάθε έκδοσή του, από το 1964 έως σήμερα, είναι και μια πρόκληση, μια μοναδική εμπειρία, έχοντας καθιερωθεί στον χώρο της διαφήμισης και της show business παγκοσμίως με την αισθητική του αξία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις σελίδες του έχουν ποζάρει οι ομορφότερες γυναίκες κάθε εποχής. Διάσημες σταρ του σινεμά και supermodels, δεν δίστασαν να βγάλουν όλα τα ρούχα τους και να σταθούν απέναντι από το φακό των καλύτερων φωτογράφων του κόσμου.

Στο επόμενο ημερολόγιο, θα δούμε κάτι που ούτε καν είχαμε φανταστεί. Η Pirelli αποφάσισε να δώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε πιο απλές γυναίκες και όχι στα πανέμορφα κορίτσια με τα αγαλματένια κορμιά που έχουμε δει κατά καιρούς, ακολουθώντας μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνολικά, 13 σπουδαίες κυρίες που ασχολούνται με τη μουσική, τον αθλητισμό, την οικονομία, την ηθοποιία, την τέχνη, τη σκηνοθεσία, τη συγγραφική και τη φιλανθρωπία, φωτογραφήθηκαν από τη διάσημη φωτογράφο Annie Leibovitz. Φυσικά, στην έκδοση του 2015 δεν λείπει η ελίτ της πασαρέλας, με τις Tavi Gevinson, Serena Williams, Amy Schumer, Yoko Ono, Fran Lebowitz, Patti Smith, Natalia Vodianova, Kathleen Kennedy, Yao Chen, Mellody Hobson, Ava DuVernay, Agnes Gund και Shirin Neshat, να προβάλλουν κάτι το διαφορετικό.

Τα αποκαλυπτήρια της νέας έκδοσης του ημερολογίου θα γίνουν στο Roundhouse του Λονδίνου, στις 30 Νοεμβρίου. Έως τότε απολαύστε ορισμένες εικόνες από τα παρασκήνια της φωτογράφισης.









Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης