Κάποια από τα μέλη του Seat Club θα πρέπει να ζήλεψαν αρκετά την τύχη των επτά μελών τους, που αναδείχθηκαν από κλήρωση και έζησαν συγκλονιστική αυτοκινητική εμπειρία, όπως μας ενημερώνει με σχετικό δελτίου Τύπου η Seat.

Το Club SEAT γιόρτασε τη διπλή νίκη της SEAT στο WTCC, διοργανώνοντας ένα σεμινάριο ασφαλούς και σπορ οδήγησης, σε συνεργασία με την εταιρεία SAFETRACK. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις Αφίδνες, στο Auto Festival και το Καρτόδρομο. Τα 7 τυχερά μέλη που αναδείχθηκαν μέσα από κλήρωση, οι Ιωάννης Σιταρίδης, Θέμης Καραμούστος, Σωτήριος Θεοδωρόπουλος, Άρης Τσιανάκας, Κωνσταντίνος Μητράκης, Γεώργιος Μπουμπουρίδης, Ευθύμιος Γκαβέρας δοκίμασαν και βελτίωσαν τις οδηγικές τους ικανότητες στην πίστα του καρτόδρομου στις Αφίδνες, με μοντέλα όπως Seat Leon cupra και Seat Ibiza cupra.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα σπορ οδήγησης της πρώτης ημέρας, διάρκειας 8 ωρών, περιελάμβανε υποστροφή, υπερστροφή, υπερδιόρθωση, ιδανικές γραμμές σε πίστα, αντίδραση σε απότομη εκτροπή, ελεγχόμενο γλίστρημα. Τα μαθήματα της δεύτερης ημέρας πραγματοποιήθηκαν στις ειδικές εγκαταστάσεις του Kartodromou στις Αφίδνες, με εξάσκηση σε πρακτικές ασκήσεις, όπως slalom και skid car, φρενάρισμα πανικού και υδρολίσθηση, προετοιμασία, έλεγχο αυτοκινήτου, αναρτήσεις / λάστιχα.

Κοντά τους ήταν οι αγωνιστικά καταξιωμένοι οδηγοί και εκπαιδευτές της SAFETRACK, πιστοποιημένοι ως εκπαιδευτές από σχολές του εξωτερικού, οι κύριοι Μανώλης Παναγιωτόπουλος, Δημήτρης Βαζάκας, Κώστας Αργυρίου, Δημήτρης Κύρκος, Κριστιάν Τσαντούλα και Νίκος Τσάδαρης.
Το πακέτο φιλοξενίας πλαισιώθηκε από διαμονή στο ξενοδοχείο Δεκέλεια και φαγητό σε πολύ γνωστό εστιατόριο στην Κάτω Κηφισιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης