Ισόπαλος 9-9 με την εθνική ομάδα πόλο της Ιταλίας αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στη γειτονική χώρα, όπου οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται ενόψει της νέας περιόδου, από κοινού με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου πραγματοποίησε ακόμη μία καλή εμφάνιση και θα μπορούσε να πάρει ακόμη μία νίκη (μετά το χθεσινό 14-6 επί της Γερμανίας), όμως δέχθηκε την ισοφάριση στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού: «Αν αφήσουμε εκτός συζήτησης τα αποτελέσματα σε αυτά τα φιλικά, που είναι δευτερεύουσας σημασίας στη φάση που βρισκόμαστε, σήμερα ήταν το παιχνίδι που μας έδωσε τα πιο καλά αγωνιστικά δείγματα.

Είχαμε πάθος, βγάλαμε ένταση, αμυνθήκαμε πολύ καλά και διαχειριστήκαμε σε καλύτερο βαθμό το πολύ σκληρό παιχνίδι των Ιταλών. Ήταν μια πολύ καλή προπόνηση σε καταστάσεις που σίγουρα θα συναντήσουμε σε κάποια εκτός έδρας παιχνίδια. Παίξαμε και για τη νίκη, αλλά και για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που μας έβαλε ο αντίπαλος. Ανταποκριθήκαμε σαν ομάδα στις απαιτήσεις».

Τα γκολ των Πειραιωτών πέτυχαν οι Μάλιαρακ 4, Βλαχόπουλος 3, Μουρίκης, Φουντούλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» θα πραγματοποιήσουν αύριο διπλή κοινή προπόνηση με την Προ Ρέκο (πρωί και απόγευμα) και άλλη μία το πρωί της Παρασκευής, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Ευρώπης για δεύτερη φορά σε φιλικό αγώνα (υπενθυμίζεται ότι έχασαν 13-10 τη Δευτέρα στο πρώτο ματς).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης