Για πολλοστή φορά ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στον Γιάννη Αναστασίου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ομιλία του προς τους παίκτες το πρωί της Παρασκευής, αφού εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του προς το υπάρχων δυναμικό, τους ξεκαθάρισε πως δεν θα πρέπει να δίνουν βάση στα όσα ακούγονται και γράφονται κατά του προπονητή διότι δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξέρω ότι διαβάζετε και ακούτε διάφορα για το μέλλον του προπονητή. Θέλω να σας επαναλάβω ότι δεν πρόκειται να φύγει. Ο Αναστασίου θα παραμείνει και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει μετά το ματς με τη Ξάνθη» τόνισε με κατηγορηματικό τρόπο ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού», ο οποίος στη συνέχεια ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να σταματήσουν τις… διαρροές προς τον Τύπο:

«Ό,τι κι αν συμβαίνει στα αποδυτήριά μας το μαθαίνουν σε λίγη ώρα οι δημοσιογράφοι. Δεν ξέρω γιατί το κάνατε μερικοί από εσάς, αλλά να ξέρετε ότι δεν αλλάζει κάτι. Εάν κάποιοι έχετε θέματα με τον προπονητή, δεν πρόκειται να με επηρεάσουν. Στηρίζω τον προπονητή κι αυτό να το ξέρετε».

Στη συνέχεια τους τόνισε πως τους εμπιστεύεται και τους ζήτησε προσωπικά να σταματήσουν οτιδήποτε βλάπτει την ομάδα: «Πιστεύω στις ικανότητες σας. Δεν είναι δυνατό να ξεχάσατε τη μπάλα. Τελευταία, στην ομάδα συμβαίνουν πράγματα που είναι άσχημα. Πρέπει να σταματήσουν. Η διοίκηση και εγώ είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε. Θέλω να σας ζητήσω να σταματήσετε να κάνετε πράγματα που βλάπτουν την ομάδα και να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας από εδώ και πέρα.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιάννης Αλαφούζος, πάντως, θα βρεθεί αύριο στο πλευρό της ομάδας, καθώς θα μεταβεί στη Ξάνθη για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της ομάδας του με τους Ακρίτες.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Επαναφέρει τα πριμ ανά τριάδα αγώνων ο Αλαφούζος
,
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015, 18:11

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης