Υλικά:

1 συσκευασία σπανάκι σε φύλλα Μπάρμπα Στάθης
3 κ.σ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 αβγά χτυπημένα
200 γρ. ξινομυζήθρα
3 κ. σούπας γάλα
3 4 κ. σούπας κουκουνάρι
3 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
8 10 πιπεριές για γεμιστά (ανάμεικτα χρώματα)
2 ντομάτες, ψιλοκομμένες
200 ml ζωμός λαχανικών
120 ml ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση:

1. Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε το κρεμμύδι και το σπανάκι στο μισό ελαιόλαδο. Ανακατεύετε για 6 – 7 λεπτά για να απορροφηθούν τα υγρά. Αφήνετε να κρυώσει και προσθέτετε τον μαϊντανό, την ξινομυζήθρα, το γάλα, τα αβγά, τα κουκουνάρια και αλατοπιπερώνετε.
2. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200° C στον αέρα. Κόβετε τα καπάκια των πιπεριών, αφαιρείτε τους σπόρους και τις γεμίζετε με το μείγμα. Βάζετε τις πιπεριές σε σκεύος με καπάκι που μπαίνει στον φούρνο. Αναμειγνύετε τις ψιλοκομμένες ντομάτες και τον ζωμό μαζί με το υπόλοιπο ελαιόλαδο σε ένα μπολ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης