Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Δανάη Στράτου και μίλησε για όλους και για όλα. «Δεν θα φύγουμε πάλι από την Ελλάδα. Δεν αισθανόμαστε αδικημένοι. Ούτε ο Γιάνης, ούτε εγώ αισθανόμαστε αδικημένοι. Δεν κοιτάμε πίσω. Πάμε μπροστά. Κατ’ αρχάς όταν μιλάμε για έναν πολιτικό, δεν μιλάμε για αυτόν ως άτομο. Το θέμα είναι αν αδικηθήκαμε όλοι μας. Αν προδοθήκαμε ή αν αδικηθήκαμε ως λαός. Δεν έχει να κάνει με ένα συγκεκριμένο άτομο», δήλωσε στο secret η σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη.

Στην ερώτηση τι θαυμάζει στον άντρα της, η απάντηση της είναι «το μυαλό του», λέει και συμπληρώνει πως για εκείνον θα έφτανε στα άκρα: «Παντού, μέχρι τα άκρα (σ.σ. θα έφτανα). Νομίζω το απέδειξα εκείνη την ημέρα στα Εξάρχεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκέφτεται να φύγει όμως, πάλι για το εξωτερικό; «Όχι, γυρίσαμε. Δεν θέλαμε ούτε τότε να φύγουμε. Το κάναμε λόγω της οικονομικής κρίσης, και εμείς, ήμασταν κατά κάποιο τρόπο οικονομικοί μετανάστες. Δεν ήταν η πρώτη μας επιλογή. Ήταν μια επιλογή εξ ανάγκης. Θέλουμε να μείνουμε οπωσδήποτε στην Ελλάδα. Άλλωστε, αφήσαμε πίσω μας πράγματα και κλείσαμε πόρτες. Δεν έχουμε την επιλογή να ξαναφύγουμε», λέει η ίδια.

Πηγή: govastileto.gr 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης