Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε κι επίσημα την Τρίτη τον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος λίγες ημέρες μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ προσγειώθηκε στη Βαρκελώνη για μόνιμη εγκατάσταση.

Ο πρώην φόργουορντ των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού μιλώντας για την απόφασή του να υπογράψει στους Καταλανούς επισήμανε ότι δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι συμβουλεύτηκε τον Κώστα Παπανικολάου, που έχει θητεύσει τα προηγούμεα χρόνια στον σύλλογο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά τον λόγο πήρε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Τζουάν Κρέους, ο οποίος αποθέωση τον διεθνή άσο, ο οποίος πήρε την σκυτάλη δηλώνοντας: «Είμαι έτοιμος να πιάσω δουλειά και να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τίτλους. Δεν υπήρχε η παραμικρή σκέψη για να έρθω εδώ.

Θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα, μέσα από τη δουλειά μου στο παρκέ, να κατακτήσει τίτλους. Μίλησα με τον Κώστα (Παπανικολάου) και μου είπε τα καλύτερα για τον σύλλογο και τους ανθρώπους του. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές τόσο από την πόλη όσο και από την ομάδα».

Όσο για τη νέα πρόκληση που έχει, αυτή του ισπανικού πρωταθλήματος, διευκρίνισε πως «η Liga Endesa είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Όλοι θέλουν να παίξουν σε αυτό. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης