Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να είχε καλή απόδοση στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αλμερία, όπου οι Μαδριλένοι επικράτησαν με 4-2, όμως, ο Πορτογάλος αποβλήθηκε προς το τέλος του αγώνα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Νωρίτερα, στο 81’, ο σούπερ σταρ της «Βασίλισσας» αστόχησε σε πέναλτι και απέτυχε να σημειώσει το 3-2, όμως για καλή του τύχη ο Μπενζεμά πήρε το… ριμπάουντ και διόρθωσε το λάθος του Ρονάλντο.
«Ήμουν θυμωμένος με τον εαυτό μου, επειδή έχασα το πέναλτι. Δεν μου αρέσει να χάνω ή να αποτυγχάνω, είμαι ένας τελειομανής. Χάρηκα, όμως, για το γκολ του Καρίμ», τόνισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στους δημοσιογράφους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, στο 83’ ο Ρονάλντο κατάφερε να σκοράρει, αλλά αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, αφού στους πανηγυρισμούς έσκισε τη φανέλα του, ενώ λίγο αργότερα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Χουάνμα Ορτίζ.

«Ήταν μια ενστικτώδης αντίδραση, ξέρω ότι έκανα ένα λάθος, αλλά είμαι άνθρωπος. Είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει να μάθω από αυτά. Έχω ζητήσει συγγνώμη από τους συναδέλφους μου», πρόσθεσε ο Ρονάλντο που θα απουσιάσει από το ντέρμπι με την Βαλένθια, το επόμενο σαββατοκύριακο.

Ο προπονητής του στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, έσπευσε πάντως να τον υπερασπιστεί, λέγοντας: «Η αποβολή ήταν ίσως δίκαιη με το γράμμα του νόμου, αλλά είναι ο τύπος του παίκτη που δεν αξίζει να αποβληθεί, αφού ο Κριστιάνο εστιάζει στη δημιουργικότητα και σκέφτεται μόνο να παίξει ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης