Tο ελαιόλαδο έχει την δυνατότητα να βοηθά τα μαλλιά να ανακτούν την χαμένη λάμψη τους, να αποκτήσουν δύναμη και ζωντάνια ενώ ταυτόχρονα, το ελαιόλαδο καταπολεμά και την ξηροδερμία. Ταυτόχρονα, κατά τους χειμερινούς μήνες, τα μαλλιά είναι περισσότερο ξηρά και σπάνε ή φριζάρουν πιο εύκολα. Το ελαιόλαδο ενυδατώνει τα μαλλιά. Μην δαπανάτε χρήματα σε ειδικά λάδια. Πάρτε μερικές σταγόνες ελαιόλαδο στα δάχτυλά σας και περάστε τις άκρες των μαλλιών, όταν είναι στεγνά. Εάν επιθυμείτε τα μαλλιά σας να έχουν περισσότερη λάμψη το ελαιόλαδο είναι ιδανικό γιατί ενυδατώνει τα μαλλιά και επαναφέρει την λάμψη τους χάρη στη βιταμίνη Ε που βοηθά στην ανάπλασή τους.

Το ελαιόλαδο κάνει τα μαλλιά σας απαλά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κρύο, κάποια σαμπουάν, το διαρκές styling, αφήνει τα μαλλιά ξηρά. Το λάδι θα βοηθήσει τα μαλλιά σας να μαλακώσουν, χωρίς να δείχνουν άλουστα. Μια φορά την εβδομάδα, εφαρμόστε μια μάσκα βαθιάς θρέψης με ελαιόλαδο στα μαλλιά σας.

Το ελαιόλαδο τιθασεύει τα μαλλιά

Τα ξηρά μαλλιά είναι δύσκολο να τα χτενίσεις ενώ συχνά δεν αφήνουν το κούρεμά σας να φανεί. Μια θεραπεία με ελαιόλαδο μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας πιο λεία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης