Αρνητική ήταν η απάντηση του CAS στην προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά της συμμετοχής του Ολυμπιακού στο Champions League. Το CAS έκρινε αβάσιμη την προσφυγή των «πράσινων», ενώ ο Παναθηναϊκός σχολιάζοντας την απόφαση ανέφερε:

«Για πρώτη φορά στην ιστορία το Appeals Body της UEFA δεν αποφάσισε επί του θέματος, αναφέροντας ότι θα περιμένει την ετυμηγορία του CAS».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ΠΑΕ υποστήριζαν ότι ο εκπρόσωπός της UEFA στη διαδικασία τόνισε πως, εάν συντρέξουν λόγοι στο εγγύς μέλλον μπορεί να επανεξετάσει τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και υπενθυμίζουν τη δήλωση του Ινφαντίνο:

«Το πειθαρχικό σώμα της UEFA έχει προσωρινά δεχθεί τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν έρευνες στην Ελλάδα και η κατάσταση μπορεί να αλλάξει… Όπως γνωρίζετε αυτή η διαδικασία μπορεί να πάρει χρόνο. Χρειαζόμαστε καθαρά στοιχεία. Πιστεύω ότι τα όργανα μας είναι αυστηρά όταν συναντούν στημένα ματς. Εάν υπάρχει κάποιο στοιχείο θα ληφθεί υπόψη. Αυτός είναι ξεκάθαρος κανόνας όπως και ότι αυτομάτως αποκλείεται κάθε σύλλογος που εμπλέκεται σε στημένα ματς».

Ο Παναθηναϊκός τονίζει ότι η μάχη για ένα καθαρό ποδόσφαιρο χωρίς υπόγειες διαδρομές και σημαδεμένα χαρτιά συνεχίζεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης