Με γκολ του Ναζλίδη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Βέροια αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ματς για την 1η αγωνιστική της Super League. Το σκορ για την ομάδα της Ηπείρου άνοιξε στο 43’ ο Ακόστα.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο μισάωρο είχε σε ρόλο πρωταγωνιστή την Βέροια, η οποία απείλησε σε τέσσερις περιπτώσεις. Στο 6’ ο Γιουσούφ με σουτ δεν ανησύχησε τον Βελλίδη, ενώ στο 16’ ο κίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα μπλόκαρε την προσπάθεια του Τζαμέλ Αμπντούν. Στο 23’ η κεφαλιά του Ναζλίδη έφυγε άουτ, ενώ στόχο δεν μπόρεσε να βρει δύο λεπτά μετά και ο Νάστος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε στο 31’ και το 34’ με τον Τσάβες, ενώ στο 43’ οι Ηπειρώτες άνοιξαν το σκορ. Ο Τσάβες μετά από ατομική ενέργεια επιχείρησε το σουτ, ο Καντιμοίρης απέκρουσε προσωρινά και ο Ακόστα με απευθείας πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα της Ηπείρου στάθηκε άτυχη στο 48’, αφού ο Μανιάς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ ίδια κατάληξη είχε φάση στο 80’ με τον Τσάβες. Τελικά ο Ναζλίδης στις καθυστερήσεις σκόραρε και χάρισε στην ομάδα του έναν βαθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (Novasports 7)

Γκολ: 90’+2′ Ναζλίδης – 43′ Ακόστα

Κίτρινες κάρτες: Αμπντούν – Μπέριος

Κόκκινες κάρτες:

Βέροια (Γιώργος Γεωργιάδης):
Καντιμοίρης, Μαλόν, Μαραγκός, Ετζεγκέλε, Νάστος, Όστϊτς (61′ Μερεμπασβίλι), Βεργώνης, Γιουσούφ (87′ Μάνος), Μαγέφσκι (73′ Τάτος), Αμπντούν, Ναζλίδης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Στρούνα, Μπέριος, Τσουκαλάς, Ναδάλες, Ακόστα, Τσάβες, Ίλιτς (66′ Γιάκος), Μανιάς (81′ Σαπαλίδης).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης