Ο Ρόμπιν Όλσεν μίλησε ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Μπρόντμπι (20/8, 20:00) και τόνισε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πρέπει να δείξει προσοχή στην άμυνα.

Για το «μηδέν» στην άμυνα είπε: «Είναι πάντα σημαντικό να είσαι δυνατός στην άμυνα, ειδικά σε τέτοια παιχνίδια που μετρούν τα εκτός έδρας γκολ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση τι θα πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Δεν την γνωρίζω τόσο καλά την Μπρόντμπι. Δεν έχω παίξει αντίπαλος, έχω κάποιους φίλους στην Δανία που την ξέρουν, αλλά εγώ δεν την ξέρω».

Για την αλλαγή θερμοκρασίας και το αν θα δυσκολέψει τους Δανούς, απάντησε: «Σίγουρα είναι κάτι που μπορεί να τους δημιουργήσει πρόβλημα. Αλλά και εμείς θα πάμε στην Δανία για να παίξουμε σε διαφορετικό κλίμα σε μία εβδομάδα. Εγώ, βέβαια, είναι συνηθισμένος στις θερμοκρασίες της Δανίας. Σίγουρα μπορεί να έχουν πρόβλημα οι της Μπρόντμπι αύριο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα. Έχω παίξει συμπαίκτης με έναν παίκτη της Μπρόντμπι και ξέρω ότι είναι πολύ επικίνδυνοι στην επίθεση. Πρέπει να τους σταματήσουμε, έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες πρόκρισης. Πρέπει να πιστεύουμε στις δυνατότητές μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, σχολίασε το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι είναι στην Τούμπα: «Για να περάσουμε πρέπει να παίξουμε καλά και στα δύο παιχνίδια. Ίσως είναι καλύτερα το δεύτερο παιχνίδι να είναι στην έδρα σου αλλά δεν είναι κάτι που το σκεφτόμαστε».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης