Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης της Κέρκυρας από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στο οποίο είχαν προσφύγει οι Φαίακες κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων και έχοντας φυσικά ως στόχο την παραμονή στην Super League.

Η απόφαση του δικαιοδοτικού οργάνου της ΕΠΟ αναμένεται να γίνει γνωστή στο κοινό την Πέμπτη (20/08) όπου και θα κριθεί οριστικά αν η ομάδα από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία λόγω παρατυπιών στους όρους μεταβίβασης των μετοχών ή αν τελικά θα παραμείνει στην Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά της Κέρκυρας υποστήριξαν πως δεν υπάρχει θέμα παρατυπίας, ενώ ο δικηγόρος του Λεβαδειακού υπογράμμισε πως υπάρχει έννομο συμφέρον από πλευράς των Βοιωτών και του Απόλλωνα Σμύρνης στην υπόθεση αλλά δεν υπήρξε αίτημα για το ποιος από τους δύο θα πάρει την θέση της Κέρκυρας εφόσον υποβιβαστεί οριστικά.

Παράλληλα τόνισε πως αποδείχθηκε σε πολλά σημεία ότι ο κύριος μέτοχος της Κέρκυρας παραμένει ο κ. Λιμπάντσης. Στο ίδιο μήκος κύμματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του νομικού εκπροσώπου του Απόλλωνα.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης