Το σοφρίτο, είναι ένα Κερκυραϊκό πιάτο που γίνεται με μοσχαρίσιο κρέας και είναι ένα πολύ νόστιμο φαγητό με πηχτή, λευκή, βελούδινη σάλτσα.

Υλικά
1 κιλό μοσχάρι
5 κουταλιές αλεύρι
αλάτι
άσπρο πιπέρι τριμμένο
5 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
½ φλυτζάνι του τσαγιού ξύδι από λευκό κρασί
½ φλυτζάνι του τσαγιού λευκό κρασί
½ φλυτζάνι του τσαγιού ψιλοκομμένο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση
Ζητήστε το κρέας να είναι κομμένο σε λεπτές φέτες και χτυπημένο, ώστε να λεπτύνουν. Πλύντε τις και σκουπίστε τις με απορροφητικό χαρτί. Αναμείξτε το αλεύρι με το αλάτι και το πιπέρι και αλευρώστε το κρέας καλά και από τις δύο πλευρές…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης