Δηλώσεις για τον Κυριακάτικό αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Πανθρακικό έκανε σήμερα ο τεχνικός των Αρκάδων, Βαγγέλης Βλάχος.
 
Ο έμπειρος τεχνικός μεταξύ άλλων τόνισε ότι έχει απολύτη εμπιστοσύνη στους πάικτες του, ενώ παράλληλα εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα του θα καταφέρει να φύγει με το τρίποντο από την Κομοτηνή.
 
«Είπα και στους παίκτες μου να μη βλέπουμε την βαθμολογική θέση και συγκομιδή του Πανθρακικού, αφού σε όλα τα παιχνίδια εκτός του αγώνα με τη Λάρισα έχει παίξει πολύ καλά και δικαιούται να έχει περισσότερους βαθμούς» τόνισε αρχικά ο Βαγγέλης Βλάχος και προσέθεσε:
 
«Πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο, τους παίκτες και το όνομα του συλλόγου, αλλά πρώτα από όλα πρέπει να κοιτάξουμε την δικιά μας ομάδα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και νομίζω πώς αν κάνουμε αυτό που μπορούμε ως ομάδα, τότε θα περάσουμε και από αυτή τη δύσκολη έδρα».

Στο αγωνιστικό κομμάτι στην σημερινή προπόνηση ο Οράσιο Καρντόσο ανέβασε ρυθμούς και όπως όλα δείχνουν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι της Κομοτηνής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα οι Νταμόντε, Αποστολίδης και Ρίος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο αμφότεροι δεν υπολογίζονται για την εν λόγω αναμέτρηση.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης