Με αρκετές ελλείψεις βασικών του παικτών θα παραταχθεί στα Πηγάδια ο Ολυμπιακός το Σάββατο κόντρα στην Skoda Ξάνθη.

Στο ιατρικό δελτίο των «ερυθρολεύκων», που φέτος είναι πάντοτε γεμάτο, εκτός από τα γνωστά ονόματα προστέθηκε ως γνωστόν και αυτό του Βασίλη Τοροσίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Τόρο» έχει προσβληθεί από τη νέα γρίπη και έτσι δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ζίκο, όπως άλλωστε και οι Στολτίδης, Ζεβλάκοφ, Ντιόγκο και Λεντέσμα και Νταρμπισάιρ, οι οποίοι έχουν τεθεί νοκ-άουτ, λόγω τραυματισμών.
 
Η ομάδα του Πειραιά προπονήθηκε κανονικά σήμερα το απόγευμα. Ο «Ιέρο» και ο Πολωνός αμυντικός έκαναν θεραπεία, ενώ οι Ντιόγκο και Λεντέσμα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο «λευκός Πελέ» ανακοίνωσε τους 20 εκλεκτούσα του για το παιχνίδι με την Ξάνθη, οι οποίοι είναι οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Ντουντού, Φετφατζίδης, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Νικλητσιώτης, Γ. Παπαδόπουλος, Ζαϊρί και Μήτρογλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει αύριο στις 15:00 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.
 
Διαβάστε επίσης:

Θετικός στη νέα γρίπη ο Τοροσίδης 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης