andretavou@…
ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ: Καλημέρα. έχω ένα πρόβλημα. Η κοπέλα μου είναι 22 χρονών, είμαστε μαζί 1,5 χρόνο και δεν έχει ολοκληρώσει ποτέ ούτε μαζί μου, ούτε με κανένα άλλο στο παρελθόν. Τι μπορώ να κάνω για να ικανοποιήσω τη σύντροφο μου;

Αγαπητέ Ανδριανέ,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την περιγραφή σας μοιάζει η σύντροφος σας να αντιμετωπίζει πρόβλημα οργασμού. Η ανοργασμία στις γυναίκες είναι αρκετά συχνό πρόβλημα διακρίνεται σε πρωτοπαθή(απουσία οργασμού από την αρχή της ερωτικής ζωής της γυναίκας), δευτεροπαθή(εμφάνιση του προβλήματος μετά από περίοδο φυσιολογικής οργασμικής λειτουργίας) και εκλεκτική(περιστασιακή και κατά περίπτωση εμφάνιση προβλήματος οργασμού),και οφείλεται συνήθως σε ψυχογενή και μαθησιακά αίτια.

Η αύξηση του ερεθισμού και της διέγερσης της γυναίκας που δυσκολεύεται ή δεν ολοκληρώνει καθόλου, μέσω των προκαταρκτικών ερωτικών παιχνιδιών και περιπτύξεων, μπορεί να βοηθήσει, όμως το καλύτερο όλων είναι η σύντροφος σας να επισκεφτεί σεξολόγο / σεξοθεραπευτή ώστε μέσω τεχνικών και ασκήσεων που εφαρμόζονται για τη θεραπεία της ανοργασμίας, να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Το νεαρό της ηλικίας της σαφώς και αποτελεί θετικό παράγοντα στην άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης