Το βραβείο της «καλύτερης συσκευής εικόνας στην Ευρώπη» απέσπασε το Nokia N82 στη φετινή ψηφοφορία της TIPA (Technical Image Press Association). Η συγκεκριμένη ψηφοφορία διεξάγεται κάθε χρόνο και σε αυτή συμμετέχουν τα εγγεγραμμένα μέλη της, που προέρχονται από 30 εκδοτικούς οίκους που εκδίδουν περιοδικά τεχνολογικού περιεχομένου σε 13 χώρες.

Το Nokia N82 αποτελεί ένα από τα κινητά-υπολογιστές πολυμέσων της σειράς “N” της φινλανδικής εταιρείας, που παρουσιάστηκε στη φετινή έκθεση World Mobile Congress στη Βαρκελώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κάμερα του Ν82, για την οποία και διακρίθηκε, είναι  ανάλυσης 5 Megapixel  με φακούς Carl Zeiss Tessar αυτόματης εστίασης, που έχουν τη δυνατότητα να εστιάσουν από απόσταση 10 εκατοστών, παρέχει στον κάτοχό του μια σειρά από δυνατότητες για τη λήψη φωτογραφιών την ημέρα ή τη νύχτα, φωτογράφηση πορτρέτων, ενώ το φλας Xenon θα σας ικανοποιήσει πλήρως σε συνθήκες χαμηλού ή ακόμα και μηδαμινού φωτισμού.

Κάποιες από τις δυνατότητές του που το καθιστούν ως ένα από τα πιο πλήρη κινητά για τον επαγγελματία ή τον γκατζετάκια χρήστη είναι η ασύρματη σύνδεση LAN και HSDPA για πλοήγηση στο διαδίκτυο με υψηλή ταχύτητα, το ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης με χάρτες για περισσότερες από 150 χώρες και η ενσωματωμένη μνήμη των 8GB που επιτρέπει στο χρήστη να αποθηκεύσει έως 3.500 φωτογραφίες ή 5 ώρες βίντεο ή 6.000 μουσικά κομμάτια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης