Ο Μάρκος Σεφερλής φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες με τη συνέχεια της συνεργασίας του με το Mega, ενώ μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουρα αν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στο πρωινό.

Από τη μία το κανάλι θέλει τον Μάρκο στο τιμόνι της πρωινής ζώνης, απ’την άλλη η πολιτική και οικονομική κατάσταση έχει κάνει τους υπεύθυνους να μη γνωρίζουν αν θα υπάρξει καν πρωινή ζώνη και, γενικότερα, τι αλλαγές θα γίνουν στο πρόγραμμα του καναλιού. Αυτά είπε ο ίδιος στο περιοδικό Λοιπόν, προσθέτοντας ότι η απάντηση θα δοθεί σε λίγες μέρες. Μάλιστα, τόνισε πως αν τελικά τα βρούνε, σίγουρα δίπλα του θα έχει τη σύζυγο του, Έλενα Τσαβαλιά και πως νιώθει πολύ ευτυχισμένος και παίρνει δύναμη από την αγάπη τού κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μάρκος επίσης παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε να δεχτεί τέτοιο πόλεμο, αλλά την απάντηση την έδωσε μέσα από την εκπομπή του, που τα νούμερα τηλεθέασής της ήταν πολύ καλά. Γατί μπορεί να τερμάτισε δεύτερος, αλλά στάθηκε αρκετά ψηλά και μάλιστα στο δύσκολο νεανικό κοινό, κάτι που έχει ικανοποιήσει τους υπεύθυνους στο κανάλι. Ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει καθώς όπως λέει πάντα και στον κόσμο που βλέπει ακόμα και μία ώρα μετά την παράσταση, «θέλω να σας βλέπω να χαμογελάτε και να περνάτε καλά».

Πηγή:govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης