Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-1 του Λεβαδειακού στο πρώτο του φιλικό επί ελληνικού εδάφους. Οι «πράσινοι» κατά διαστήματα έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και ήταν αποτελεσματικοί στην κυκλοφορία της μπάλας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Μιλιάζες, έπειτα από κακή εκτίμηση του Στιλ, ενώ για τον Παναθηναϊκό σκόραραν οι Καλτσάς, Πέτριτς και Καρέλης. Ντεμπούτο έκανε στην άμυνα ο Σάντσεθ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ στο 13’ με το πολύ δυνατό σουτ του Μιλιάζες το οποίο απέκρουσε ασταθώς ο Στιλ. Ο Παναθηναϊκός απάντησε στο 15’ με τον Δώνη να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 30’ δοκάρι είχε και ο Μαχαίρας για τους Βοιωτούς.

Το 1-1 ήρθε στο 44’. Ο Λουντ εκτέλεσε το φάουλ, ο Κουτρουμπης έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Καλτσάς με το κεφάλι ισοφάρισε. Το 2-1 σημείωσε στο 47’ ο Πέτριτς μετά από αδυναμία απομάκρυνσης της μπάλας για τους Βοιωτούς. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 84’. Ο Λουντ πάσαρε στον Μαρινάκη, ο οποίος από αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Καρέλης με καρφωτή κεφαλιά σκόραρε.

Οι πράσινοι είχαν την ευκαιρία στο 87′ και για τέταρτο γκολ όταν ο Καρελής πέρασε με εξαιρετική ντρίπλα τον προσωπικό του αντίπαλο αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε εκτός.

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος):
Τσιντώτας (58′ Μοσχονάς), Αποστόλου (70′ Σταματάκης), Μάντζιος (75′ Χατζηλάμπρος), Γκράτσα, Κώτσιος (58′ Μάγκας), Μιλιάζες (76′ Μίνγκας), Μαχαίρας, Μιλοσάβλιεφ, Θέος, Στάθης, Καψάσκης.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου):
Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης (67′ Μαρινάκης), Λαγός (46′ Σάντσες), Λουντ, Δώνης (70′ Αγγελόπουλος), Ατζαγκούν (82′ Τζανουλίνος), Καλτσάς (73′ Καρέλης), Πέτριτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης