Μετά το ματς στο Ισραήλ, κόντρα στην Μακάμπι, το Μαρούσι θα αγωνιστεί σε άλλη μια δύσκολη ευρωπαϊκή έδρα, αφού καλείται να αντιμετωπίσει μέσα στη Μόσχα την ΤΣΣΚΑ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μιλώντας για το ματς, τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να παραμείνει ανταγωνιστική, ενώ αναφέρθηκε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου το Μαρούσι ηττήθηκε για ένα καλάθι.

«Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, που έχει αφήσει το στίγμα της στην Ευρωλίγκα την τελευταία δεκαετία. Ηττηθήκαμε στην έδρα μας στην πρεμιέρα, στην εκπνοή, ένα πολύ άσχημο συναίσθημα για εμάς. Κοιτάμε μπροστά και μαθαίνουμε από τέτοιες καταστάσεις. Έκτοτε, η ΤΣΣΚΑ έχει βελτιωθεί πολύ και διαθέτουν πάντα πρωτοκλασάτους παίκτες, ειδικά στην περιφέρεια. Στόχος μας, όπως πάντα, είναι να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί, να έχουμε κίνητρο και να μην αποτελούμε έναν εύκολο αντίπαλο για καμία ομάδα», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τζάρεντ Χόμαν με τη σειρά του τόνισε: «Γνωρίζουμε ποιον έχουμε απέναντί μας κι αυτό αποτελεί μεγάλο κίνητρο για την ομάδα μας, που θέλει να δώσει τον καλύτερο εαυτό της. Είμαστε σκληροί τύποι και οι ήττες δεν μας απογοητεύουν. Ίσως να έπρεπε να έχουμε καλύτερο ρεκόρ νικών – ηττών από το 1-4 που μετράμε αυτή τη στιγμή, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν μπορεί ν’ αλλάξει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης