Από το μεγάλο κουπόνι του “Πάμε Στοίχημα” της Κυριακής έχουμε εστιάσει σε τρία παιχνίδια από τα πρωταθλήματα της Αυστρίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Στο 330, η Αούστρια Βιέννης αντιμετωπίζει την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα της Αυστρίας, την Άλταχ. Οι γηπεδούχοι άλλαξαν προπονητή και ευελπιστούν με την πρόσληψη του Ουρς Σένενμπεργκ στη θέση του Χάιντς Φουκσμπίχλερ να ανέβουν βαθμολογικά και να παραμείνουν στην κατηγορία. Ωστόσο, στο σημερινό παιχνίδι με την Αούστρια, η οποία κατεβαίνει χωρίς απουσίες, το έργο των γηπεδούχων φαίνεται δύσκολο έστω και για το βαθμό της ισοπαλίας. Η Άλταχ δε θα έχει στη διάθεσή της έξι ποδοσφαιριστές, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σε οκτώ αναμετρήσεις έχουν πετύχει 7 και έχουν δεχτεί 25 γκολ. Το παιχνίδι φαντάζει σαν το πιο εύκολο εκτός έδρας για την Αούστρια και το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από την απόδοσή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 346, η Σανταντέρ υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι, αν και δεν έχουν κερδίσει στις δύο πρώτες αγωνιστικές, έχουν κάνει καλή αρχή, αν αναλογιστεί κανείς τις δύο ισοπαλίες με 1-1, κόντρα σε Σεβίλλη στο “Σαρδινέρο” και Μπαρτσελόνα στο “Καμπ Νου”. Από την άλλη η Ρεάλ, έχασε με 2-1 από τη Λα Κορούνια στο “Ριαθόρ”, αλλά κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική με 4-3 τη Νουμάνθια. Και οι δύο ομάδες είχαν παιχνίδι μεσοβδόμαδα. Η Ρεάλ κέρδισε στην έδρα της με 2-0 τη Μπάτε Μπορίσοφ για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Σανταντέρ κέρδισε 1-0 τη Χόνκα στο πρώτο της παιχνίδι στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Για τους “μερένχες” του Μπερντ Σούστερ δε θα αγωνιστούν οι Σνάιντερ και Γκάγκο, αλλά με το “διπλό” στο 1.95 θα ποντάρουμε στη νίκη της Ρεάλ.

Τέλος, στο 359 η Μίλαν υποδέχεται στο Μιλάνο τη Λάτσιο. Οι “ροσονέρι” δεν έχουν καταφέρει σε δύο αγωνιστικές να πάρουν κανένα βαθμό και ευελπιστούν, κόντρα στους “Λατσιάλι” να πάρουν την πρώτη τους νίκη. Την Πέμπτη η Μίλαν κέρδισε για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ με 3-1 τη Ζυρίχη. Για τη Μίλαν θα απουσιάσουν οι Πίρλο, Νέστα και Ινζάγκι, ενώ για τη Λάτσιο οι Φιρμάνι, Ντελ Νέρο, Νταμπό και Ρόκι. Μια ομάδα σαν τη Μίλαν δεν μπορεί να παραμείνει για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη και θα ακολουθήσουμε τον άσο του 1,65.

Οι προβλέψεις:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

330 Άλταχ – Αούστρια Βιέννης 2 (1.65)

346 Σανταντέρ – Ρεάλ Μαδρίτης 2 (1.95)

359 Μίλαν – Λάτσιο 1 (1.65)

Συνολική απόδοση: 5.30  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης