Κάτι παραπάνω από δύο ώρες διήρκησε η κατάθεση του Σωκράτη Κόκκαλη στο δικαστικό μέγαρο Πειραιά, σχετικά με τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων», δήλωσε πως ποτέ δε χρησιμοποίησε τις φράσεις που γράφτηκαν στον Τύπο, ενώ έριξε βολές κατά του πρόεδρου του Παναθηναϊκού, Νίκου Πατέρα.

«Τέτοιου είδους εκφράσεις που έγραψαν ορισμένες εφημερίδες, ουδέποτε ελέχθησαν. Όποτε η ομάδα μου χρειάζεται την παρουσία μου για να αποδίδει καλύτερα και να ανεβαίνει η ψυχολογία της θα είμαι εκεί. Αν χρειάζεται θα είμαι εκεί, ώστε η ομάδα να έχει τα αποτελέσματα που θέλουμε εμείς οι Ολυμπιακοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εγώ πιστεύω πως ο μοναδικός που έχει προκαλέσει είναι ο κ. Πατέρας. Αυτός είναι που δηλώνει συνέχεια κατά της ομάδα μας και ασχολείται με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, για πρώτη φορά στην ιστορία, στα 20 χρόνια που είμαι εγώ στην ομάδα, κατατέθηκε και μηνυτήρια αναφορά για δημοσιεύματα, τα οποία θεωρώ πως είναι υποβολιμαία. Όλα τα άλλα είναι φαντασιώσεις.

Εγώ καλώ τον κόσμο του Ολυμπιακού να μην «απαντήσει» στις προκλήσεις. Να κερδίσουμε στο ντέρμπι και να σταθεί δίπλα στον Ολυμπιακό για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό», τόνισε ο Σωκράτης Κόκκαλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης