Είναι η γυναίκα που κρατάει την οικονομική τύχη της Ελλάδας και όλης της Ευρώπης στα χέρια της. Η «σιδηρά κυρία» της παγκόσμιας οικονομίας, είναι μια γυναίκα με ακριβά γούστα. Θεωρείται από τις πιο καλοντυμένες, αφού οι δημιουργίες Chanel αλλά και οι τσάντες «Ηermes» φιγουράρουν στην γκαρνταρόμπα της.

Είναι μεταξύ των vip guests κάθε χρόνο στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού ενώ έχει φετίχ στα ακριβά ρολόγια και κοσμήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα 60 της χρόνια αναδεικνύεται από τα περιοδικά ως η πιο σικάτη παρουσία που καταφέρνει να κρατάει με επιτυχία τα ηνία του στιλ αλλά και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Η αμερικάνικη Vogue αλλά και το γαλλικό Vanity Fair την έχουν ανακηρύξει ως fashion icon .

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Hello, είναι μια γυναίκα πολύ ερωτευμένη, αφού τα τελευταία χρόνια έχει βρει την ευτυχία δίπλα στο Ξαβιέ Τζοκάντι, με τον οποίο λατρεύουν να κάνουν scuba diving στη Μεσόγειο,ποδήλατο στους δρόμους του Παρισιού, να περνούν χρόνο στην κατοικία τους στη Χάβρη, κολυμπώντας και βλέποντας ταινίες. Αυτή είναι η άλλη ζωή της Κριστίν Λαγκάρντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερες φωτό στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης