Ο ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΡΙΑΣ Λευκός του Άγγελου Ρούβαλη, θα συνοδέψει με τα φρουτώδη αρώματα του ένα από τα μεγαλύτερα φιλανθρωπικά bazaar του καλοκαιριού που διοργανώνεται από το MDA ΕΛΛΑΣ –Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυικές Παθήσεις στο Ecali Club, την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 από τις 10:00 έως τις 22:00.

Στο bazaar «Summer in the City», θα συμμετάσχουν οι πιο όμορφες δημιουργίες των καλύτερων ελλήνων σχεδιαστών μόδας αλλά και τα πιο γνωστά brands της αγοράς. Με είσοδο μόλις 10€, το διοικητικό συμβούλιο του MDA ΕΛΛΑΣ προσκαλεί το κοινό να πιεί τον καφέ του στους κήπους του χώρου και να χαλαρώσει με cheese and wine από τους ορεινούς αμπελώνες της Αιγιαλείας. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από το bazaar θα διατεθούν για τους σκοπούς του MDA ΕΛΛΑΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσα στις δράσεις του σωματείου είναι η στήριξη, ενίσχυση και ο εξοπλισμός σημαντικών νοσοκομειακών μονάδων όπως το νοσοκομείο Παίδων – Αγία Σοφία, η δημιουργία χώρων βελτίωσης της καθημερινότητας των ασθενών με νευρομυϊκές παθήσεις αλλά και η συνεχής υποστήριξη και ενίσχυση ατόμων που ανήκουν στην συγκεκριμένη κοινότητα ασθενών.

Ο Άγγελος Ρούβαλης και το πολυβραβευμένο κρασί, ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΡΙΑΣ Λευκός, θα βρίσκεται στο bazaar, υποστηρίζοντας ενεργά το έργο του MDA ΕΛΛΑΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης