Υλικά:

1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας από το ποντίκι
μία κόκκινη πιπεριά
2 κρεμμύδια
250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
ένα κομμάτι φρέσκο τζίντζερ
2 κουταλιές της σούπας κάρι
150γρ. τριμμένη παρμεζάνα
1 Κnorrσάλτσα σε φάκελο για ζυμαρικά Μπολονέζ
φρέσκο κολίανδρο
λίγο ελαιόλαδο για το σοτάρισμα

Εκτέλεση:

1. Κόβετε το κρέας σας σε μικρά κομμάτια. Καθαρίζετε και κόβετε στα τέσσερα τα κρεμμύδια σας. Κόβετε σε μικρά καρέ την πιπεριά σας. Τρίβετε ή ψιλοκόβετε το τζίντζερ σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. Σοτάρετε σε χαμηλή θερμοκρασία το κρεμμύδι σας με ελαιόλαδο για 15 λεπτά, μέχρι δηλαδή να μαλακώσει. Προσθέτετε το κάρι και το τζίντζερ μέσα στην κατσαρόλα σας. Τα σοτάρετε όλα μαζί για ένα λεπτό και προσθέτετε το κρέας σας. Το σοτάρετε και αυτό γυρνώντας το από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρει ένα ωραίο καφέ χρώμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης