Στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Λεωνίδα Αργυρόπουλο προχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες κατάφεραν να κρατήσουν τον 19χρονο διεθνή αμυντικό, ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Αστέρα.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας της με τον διεθνή αμυντικό της ομάδας Λεωνίδα Αργυρόπουλο. Η διοίκηση της ομάδας έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και “έδεσε” τον 19χρονο ποδοσφαιριστή στην Τρίπολη, καθώς θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Αστέρα».

Εν τω μεταξύ, στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αστέρας συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ με αντίπαλο την Ξάνθη, όπου θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Στη σημερινή προπόνηση οι Οράσιο Καρντόσο, Λιονέλ Ρίος και Ίσραελ Νταμόντε ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με την κατάσταση του τελευταίου να παρουσιάζει σημαντική βελτίωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βαγγέλης Βλάχος δεν μπορεί να υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στον Λαδάκη, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ αντίθεα στη διάθεσή του θα είναι ο Αντριάν Μπαστία που εξέτισε την ποινή του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης