Υλικά:
4 φιλέτα μοσχαρίσια
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
16 φρέσκα μανιτάρια καθαρισμένα και κομμένα
1 φλιτζάνι άγρια μανιτάρια
1/3 φλιτζάνι κονιάκ
¾ φλιτζάνι μαυροδάφνη
1 κλαδί φρέσκο θυμάρι
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
½ δαφνόφυλλο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ βάζουμε τα μανιτάρια, αφού τα έχουμε πλύνει, τα καλύπτουμε με βραστό νερό και σκεπάζουμε το μπολ με ένα πιάτο για περίπου 20’ λεπτά, ώστε να φουσκώσουν και να μαλακώσουν…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr