Νέος γύρος αντεγκλήσεων όσον αφορά στην αλλαγή του χώρου διεξαγωγής της δίκης για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής αναμένεται και σήμερα Παρασκευή στον Κορυδαλλό.

Τοπικοί φορείς θα ζητήσουν εκ νέου σήμερα την αλλαγή χώρου διεξαγωγής της δίκης για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως ξεκινούν οι πανελλήνιες και οι ενδο-σχολικές εξετάσειςΤοπικοί φορείς βρίσκονται επί ποδός και θα ασκήσουν νέες πιέσεις για τη μεταφορά της δίκης σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Εφετείου Αθηνών. Αυτήν τη φορά ο δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης θα επισημάνει στην πρόεδρο ότι την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι ενδο-σχολικές και πανελλήνιες εξετάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι αρκετά σχολικά συγκροτήματα συνορεύουν με το σωφρονιστικό ίδρυμα, θα είναι εξαιρετικά δύσκολη η προσέγγιση για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Για τις πανελλήνιες εξετάσεις η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά έχει προτείνει ως εξεταστικό κέντρο το ΕΠΑΛ Κορυδαλλού, ωστόσο δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για τις ενδο-σχολικές.

Σε σχέση με τις προηγούμενες κινητοποιήσεις για την αλλαγή του χώρου διεξαγωγής της δίκης, αυτή τη φορά τα σχολεία -με εξαίρεση δημοτικά και νηπιαγωγεία- θα παραμείνουν ανοικτά. Γυμνάσια και Λύκεια έχουν κλείσει προκειμένου να προετοιμαστούν οι μαθητές για τις εξετάσεις τους. Στις 10.30 το πρωί η Κίνηση Ενωμένοι ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) ξεκίνησε αντιφασιστική συγκέντρωση στη διασταύρωση της λεωφόρου Γρ. Λαμπράκη με την οδό Σολωμού, δίπλα στις φυλακές.

Η άφιξη της μητέρας του Παύλου Φύσσα…


Δείτε φωτογραφίες…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης