Η Νεφέλη Στεφοπούλου είναι μεταξύ των δύο Ελληνίδων που διακρίνονται στους φιναλίστ του παγκόσμιου διαγωνισμού Microsoft Youth Spark Challenge for Change.

Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr,μαζί με την Αναστασία Σιάπκα, είναι οι δύο Ελληνίδες που κατάφεραν να διακριθούν στον παγκόσμιο διαγωνισμό Microsoft Youth Spark Challenge for Change, ανάμεσα σε 30 φιναλίστ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν χιλιάδες μαθητές, φοιτητές και απόφοιτοι από όλο τον κόσμο, οι οποίοι κλήθηκαν να καταθέσουν τις ιδέες τους σχετικά με το πώς θα μπορούσαν να φέρουν θετική αλλαγή στην τοπική κοινωνία,αλλά και σε παγκόσμια κλίμακα .Η διαδικασία ψηφοφορίας για την ανάδειξη των δέκα μεγάλων νικητών έχει ήδη ξεκινήσει και είναι ανοιχτή στο κοινό, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να ψηφίσει την αγαπημένη του συμμετοχή, μέχρι και τις 14 Μαΐου.

Η Νεφέλη Στεφοπούλουκαι η Αναστασία Σιάπκα είναι οι δύο υποψήφιες που διακρίθηκαν για τις πρωτοποριακές ιδέες τους. Η Νεφέλη, από τα Τρίκαλα Θεσσαλίας,ξεχώρισε με το ProjectL.I.N.C,στόχος του οποίου είναι να λύσει το πρόβλημα μόλυνσης νερού που αντιμετωπίζει ένας αριθμός σχολείων στην Κένυα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης