Ο Ισπανός τεχνικός Πεπ Γκουαρντιόλα έχει γίνει αντικείμενο… μελέτης για τα γερμανικά ΜΜΕ μετά τη βαριά ήττα στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στη Μπαρτσελόνα και τον αποκλεισμό από την Ντόρτμουντ στο Κύπελλο, ωστόσο ο ίδιος δεν φαίνεται να πτοείται από την πίεση που του ασκούν τα media.

«Σούπερ σεζόν, σούπερ σεζόν» είπε χαρακτηριστικά ο Γκουαρντιόλα όταν ρωτήθηκε πως θα χαρακτήριζε τις επιδόσεις των Βαβαρών τη φετινή αγωνιστική περίοδο, εξηγώντας: «Αν μία ομάδα κυνηγά τρεις τίτλους, κερδίζει το πρωτάθλημα, φτάνει στον ημιτελικό του Κυπέλλου και στον ημιτελικό του Champions League, τότε είναι μία σούπερ, σούπερ σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πόσες φορές έκανε treble η Μπάγερν; Πόσες; Μία φορά; Μία φορά, εντάξει. Φυσικά θα ήθελα να κάνω treble, αλλά και πάλι είναι μία εκπληκτική σεζόν. Παίξαμε καλά στη Βαρκελώνη, όχι τέλεια. Πρέπει να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε την Τρίτη για να έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες που μπορούμε. Υπάρχουν ακόμη 90 λεπτά και στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν».

Ο Γκουαρντιόλα συνεχίζει πάντως να δέχεται δριμεία κριτική για τα πεπραγμένα του στο «Καμπ Νου», κυρίως για την αμυντική συμπεριφορά των πρωταθλητών Γερμανίας, την αλλαγή του Μίλερ και τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που έχει ο Μάριο Γκέτσε, ειδικά από τη στιγμή που η Μπάγερν έχασε σημαντικές μονάδες λόγω τραυματισμών.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης