Στη μάχη της επικοινωνίας ρίχνονται -μέσω τρίτων- τα επιτελεία των δύο βασικών υποψηφίων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Βουλευτές και πρώην βουλευτές, οι οποίοι -με τον ένα ή τον άλλο τρόπο- έχουν ταχθεί υπέρ της Ντόρας Μπακογιάννη ή του Αντώνη Σαμαρά, εκφράζουν την άποψή τους για τη μεγάλη μάχη της ερχόμενης Κυριακής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην βουλευτής Γιάννης Μανώλης- που βρίσκεται απέναντι από τη Ντόρα Μπακογιάννη- εκτιμά ότι η εκλογή του νέου αρχηγού της ΝΔ θα κριθεί από την πρώτη Κυριακή.

Αντιθέτως, ο πρώην υπουργός Νίκος Δένδιας, ο οποίος έχει ταχθεί υπέρ της πρώην υπουργού Εξωτερικών, θεωρεί απολύτως ανοιχτό το αποτέλεσμα των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής. Όσον αφορά στον κ. Μανώλη μιλά για ένα «λαϊκό κίνημα» υπέρ του Σαμαρά, το οποίο αναπτύσσεται συνεχώς.

«Πιστεύω ότι η διαφορά θα είναι από την πρώτη Κυριακή μεγάλη και θα σας έλεγα ότι αρχίζω να πιστεύω ότι η εκλογή του αρχηγού θα κριθεί την πρώτη Κυριακή» σημειώνει ο «πρώην αντάρτης» της κοινοβουλευτικής ομάδας των κυβερνήσεων Καραμανλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Νίκος Δένδιας επανέλαβε τη στήριξή του προς τη Ντόρα Μπακογιάννη, λέγοντας « ότι σε αυτή τη φάση θα ήταν χρήσιμο και για το κόμμα και για την κοινωνία να επικρατήσει η άποψη, την οποία εκφράζει η κα Μπακογιάννη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης