Την επιθυμία συμμετοχής της ομάδας, τη νέα αγωνιστική περίοδο, σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, εξέφρασαν με επίσημο τρόπο προς τον Τζόρντι Μπερτομέου οι διοικούντες τoν μπασκετικό Αρης.

Πιο συγκεκριμενα οι Θεσσαλονικεόις με επιστολή τους στον εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκαςτον ενημέρωσαν για την προσπάθεια που καταβάλλεται στο τμήμα το τελευταίο διάστημα, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, με την άρση του απαγορευτικού από τη FIBA και τη σταδιακή αποπληρωμή των χρεών του παρελθόντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα εξέφρασαν τη διάθεση να συμμετάσχει η ομάδα σε ευρωπαϊκούς αγώνες την ερχόμενη περίοδο, μετά από τρία χρόνια απουσίας από τα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Ο κ. Μπερτομέου έστειλε απαντητική επιστολή, στην οποία εξέφρασε την ικανοποίησή του για όσα του μεταφέρθηκαν από την ομάδα, τονίζοντας ότι ο Άρης ήταν και παραμένει μία σημαντική μονάδα του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Η εξέλιξη άφησε απόλυτα ευχαριστημένους τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι πρόκειται την προσεχή εβδομάδα να στείλουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την προεγγραφή της ομάδας, αναφορικά με τη συμμετοχή της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης