Υλικά:

1/2 κούπα ελαιόλαδο
1/2 κούπα γάλα
3 αβγά
1 κουταλάκι πελτέ ντομάτας
1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοτριμμένο
2 κουταλιές θυμάρι φρέσκο ψιλοκομμένο
1/2 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
250 γρ. μανιτάρια
Αλεύρι που φουσκώνει, ίση ποσότητα με τον όγκο των αυγών
100 γρ. γραβιέρα πικάντικη τριμμένη
100 γρ. γραβιέρα γλυκιά τριμμένη
50 γρ. παρμεζάνα ψιλοτριμμένη για το σερβίρισμα


Εκτέλεση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Χτυπάτε σε ένα μεγάλο μπολ τα αβγά και όλα τα υγρά υλικά. Μόλις ενωθούν καλά, προσθέτετε ένα ένα όλα τα στεγνά υλικά αφήνοντας τελευταίο το αλεύρι.

2. Βουτυρώνετε μια φόρμα μακρόστενη και ρίχνετε το μείγμα του κέικ. Ψήνετε το κέικ σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 170° C για 45 λεπτά περίπου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης