Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο της κυριακάτικης εφημερίδας VETO, η οποία, σήμερα το απόγευμα, κυκλοφορεί στην Αθήνα, και αύριο, Κυριακή, σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tο τέταρτο φύλλο του VETO της Κυριακής κυκλοφορεί με νέες αποκαλύψεις και πλούσια θεματογραφία.

Η σύλληψη της κυρίας «Ε»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του VETO για την καταδίωξη και τη σύλληψη της εκδότριας της Ελευθεροτυπίας και την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην εφημερίδα. Όλη η αλήθεια για την πρόθεσή της να κλείσει την εφημερίδα και η σχέση της με τους δημοσιογράφους.

«Ξέρω ποιος με κάρφωσε»

Ένα εκτενές ρεπορτάζ του VETO για τη σύλληψη του διαβόητου Αλκέτ Ριζάι, μία αποκλειστική συνέντευξη του κακοποιού στο Βασίλη Χήτο και όλη η καυτή δικογραφία. Πώς συνδέονται ο Παλαιοκώστας και ο Ριζάι με τη «Συμμορία των 16» και το μοντέλο Μαριάννα Μπερερή που πιάστηκε με κοκαΐνη.

Διακομματικό φαγοπότι, το αγαπημένο σήριαλ της ΕΡΤ

Το VETO συνεχίζει τις αποκαλύψεις για τη σπατάλη του δημοσίου χρήματος στην ΕΡΤ. Διαβάστε πώς στήνονται οι διαγωνισμοί και ποιοι πήραν τις «χρυσές» αμοιβές.

VF

Προσωποκράτηση τέλος, αλλά με… δόσεις

Διαβάστε μόνο στο VETO πώς, ενώ το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει την κατάργηση της προσωποκράτησης, μια πρόταση – σοκ στα χέρια του υπουργού θέλει να συλλαμβάνονται όσοι χρωστούν έστω και 10.000 ευρώ.

Αποκρύψτε νόμιμα τα εισοδήματά σας!

6+1 τρύπες στη νομοθεσία για… νόμιμη φοροδιαφυγή!

Piazza

Ο δικηγόρος του «διαβόλου»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη του Αλέξη Κούγια, που μιλά για τις σχέσεις του, το διαζύγιό του με την Εύη Βατίδου και τα σχέδιά του για το μέλλον.

Ταλιμπάν με κομποσχοίνι

Μία αποστολή στο Άγιος Όρος και τη Μονή Εσφιγμένου. Ο φωτογραφικός φακός αποτυπώνει τη ζωή στο «μοναστήρι των επικηρυγμένων».

«Μπορώ να αυτοπυρποληθώ για τον Μαλέλη»

Η Χριστίνα Λαμπίρη μιλά στο ένθετο Piazza και αποκαλύπτει ότι δε θα της ταίριαζε τίποτα διαφορετικό από αυτό που κάνει και ότι θα ήταν ευτυχής αν έκανε τα νούμερα της Ελένης Μενεγάκη.

VETO Mag

Φίλιπ Ροθ

Ο ζωντανός μύθος της λογοτεχνίας, Φίπιλ Ροθ, μιλά στο VETO Mag

Στον ψυχαναλυτή

Ο Αντώνης Σαμαράς παίρνει αυτή την εβδομάδα τη θέση του στο ντιβάνι του ψυχαναλυτή.

Η εφημερίδα VETO κυκλοφορεί:

• με το περιοδικό VETO Mag
• με τη Lifestyle ένθετη εφημερίδα Piazza
• με το οικονομικό ένθετο VETO Financial

και το 8σέλιδο για τις περιφέρειες της Ελλάδας, το οποίο περιλαμβάνει: Θράκη, Μακεδονία, Κεντρική Ελλάδα, Ιόνιο, Αιγαίο, Πελοπόννησο, Κρήτη, Δωδεκάνησα.

Η βασική έκδοση, που κοστίζει 2 ευρώ, θα περιλαμβάνει και την αξεπέραστη ταινία του ελληνικού κινηματογράφου «Οι Γαμπροί της Ευτυχίας», με τη Γεωργία Βασιλειάδου.

Η έκδοση των 4 ευρώ περιλαμβάνει τη βραβευμένη με δύο Όσκαρ ταινία του Φράνσις Φορντ Κόπολα «Αποκάλυψη τώρα», με τους Μάρλον Μπράντο, Μάρτιν Σιν, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Χάρισον Φορντ και Ντένις Χόπερ.

Ακόμη, στην έκδοση των 4 ευρώ περιλαμβάνεται το cd «Το Ρεσιτάλ», με την αξέχαστη συνεργασία της Μαρινέλας και του Κώστα Χατζή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης