Ζει και αναπνέει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στις 29 Νοεμβρίου στο «Καραϊσκάκη» ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος βρέθηκε στον εκθεσιακό χώρο της Helexpo, με δηλώσεις του εξέφρασε την έντονη επιθυμία του να σκοράρει στο ντέρμπι των «αιωνίων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αστέρας του «τριφυλλιού» βέβαια αναφέρθηκε και στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήρια του στην Εθνική μας ομάδα για την πρόκρισή της στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

«Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Όταν θα έρθει η σειρά να ασχοληθούμε με τον Ολυμπιακό θα το δούμε. Ξέρω ότι οι οπαδοί μας θέλουν να νικήσουμε στο Καραϊσκάκη. Αυτό, όμως, που μετράει πρώτα είναι να νικήσουμε τον Αστέρα.

Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, όπως σε κάθε ματς. Θέλω πολύ να σκοράρω με τον Ολυμπιακό, αλλά και να μην τα καταφέρω δεν πειράζει γιατί το πιο σημαντικό είναι να νικήσει η ομάδα» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Σισέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία ο Γάλλος στράικερ συνεχάρη την Εθνική μας ομάδα και δη τον συμπαίκτη του, Δημήτρη Σαλπιγγίδη, για το γκολ του κόντρα στην Ουκρανία, το οποίο έστειλε την ομάδα μας στο Μουντιάλ 2010.

«Συγχαρητήρια στην Ελλάδα που προκρίθηκε στο Μουντιάλ. Είμαι πολύ περήφανος για τους Έλληνες και ιδιαίτερα για τους συμπαίκτες μου και τον Σαλπιγγίδη που πέτυχε το γκολ. Θα ήθελα να είμαι μέλος της Εθνικής Γαλλίας στο Μουντιάλ για να μπορέσω να παίξω αντίπαλος με την Ελλάδα. Αυτό όμως δεν είναι δικό μου θέμα».

Κληθείς να σχολιάσει τον τρόπο, με τον οποίο η Γαλλία πήρε το «εισιτήριο» για τα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής ο Σισέ τόνισε:

«Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι για το γκολ του Ανρί. Σημασία έχει ότι προκριθήκαμε στο Μουντιάλ».

Στο περιθώριο της εκδήλωσης  ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο Γκάμπριελ δοκίμασαν τις ικανότητές τους στο μπάσκετ. Πάρτε μία μικρή γεύση:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης