Πήδηξε από τον πρώτο όροφο για να ξεφύγει, αλλά κατάφερε το αντίθετο, αφού από την πτώση… έσπασε το πόδι του, με αποτέλεσμα αφενός να συλληφθεί και αφετέρου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ο λόγος για έναν 19χρονο Λαρισαίο, ο οποίος όπως φαίνεται… πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός δράστης και ένας ακόμη συνεργός του που αναζητείται από την αστυνομία, στις 4:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας, φορώντας κουκούλες, έσπασαν τον υαλοπίνακα της κεντρικής εισόδου και εισέβαλαν στο σχολικό συγκρότημα των 16ου – 32ου Δημοτικών Σχολείων της πόλης.

Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί και στις προτροπές των αστυνομικών να εξέλθουν του κτιρίου, ανέβηκαν στον 1ο όροφο του σχολικού συγκροτήματος και σπάζοντας το προστατευτικό κιγκλίδωμα του παραθύρου, πήδηξαν προς την πλευρά της οδού Αντιπάρου, προκειμένου να διαφύγουν της σύλληψης.

Ο ένας εκ των δυο δραστών το κατάφερε, αφού εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι «χάθηκε» στα στενά, όχι όμως και ο 19χρονος, που πέφτοντας στο δρόμο έσπασε το πόδι του για να συλληφθεί τελικά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας. Ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο εφημερεύων νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος ενώ, εν καιρώ, θα οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών για απόπειρα κλοπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πληροφορίες από το press-a.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης