Τα έχει βάλει κάτω ο Αλαφούζος και τα ζυγίζει. Ποιο θα είναι το οικονομικό όφελος του Παναθηναϊκού αν προκριθεί στην Ευρώπη. Αυτό θα έκανε στη θέση του κάθε άλλος λογικός διαχειριστής μιας ανώνυμης εταιρείας. Τι έχω να πληρώσω, ποια είναι τα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησης και τι περιμένω να κερδίσω.

Υπέρτατος αγωνιστικός στόχος του Παναθηναϊκού για τούτη τη σαιζόν είναι η πρωτιά στα play-off, αποφάνθηκε ο Αναστασίου. Καλώς τον Γιάννη! Αφού η ομάδα αποκλείστηκε από το κύπελλο και το πρωτάθλημα το έχει κλειδωμένο ο Ολυμπιακός όλη η δύναμη πυρός του Παναθηναϊκού θα πέσει να περάσει πρώτος στα πλαίη-οφ. Για να δει πόσο θα απλώσει το χέρι της η ΠΑΕ στα πακέτα της UEFA. Ό, τι μοιράζεται στο τσάμπιονς ληγκ και στο γιουρόπα ληγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μην το ρίξουμε στη λογιστική. Είναι αρκετό να πούμε ότι από την προσεζή σαιζόν η ΟΥΕΦΑ ανέβασε τα μπόνους συμμετοχής και διάκρισης για κάθε ομάδα στις δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Άρα, ο στόχος ο αγωνιστικός είναι περισσότερο από ποτέ παντρεμένος με τα λεφτά.

Ασφαλώς και θα ικανοποιηθεί ο οπαδός με την πετυχημένη πορεία της ομάδας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Η αγωνία, όμως, της βελτίωσης της οικονομικής κατάστασης της εταιρείας ανήκει στον Αλαφούζο. Αυτός κανονίζει τα πάντα. Αυτός ρυθμίζει την ισορροπία εσόδων και εξόδων. Αυτός αποφασίζει να κρατήσει τον προπονητή, τα στελέχη του μαγαζιού.

Ο Αναστασίου, λοιπόν, γνωρίζει ότι αν πιάσει τους αγωνιστικούς στόχους του ο Παναθηναϊκος δεν θα κάνει μονάχα υπερήφανο τους οπαδούς αλλά θα ζεστάνει και το ταμείο της ΠΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ο Ολυμπιακός από τον Παναθηναϊκό, γράφει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης