Χωρίς κάγκελα αλλά και χωρίς βουλευτές στην εξέδρα των επισήμων πραγματοποιήθηκε η μαθητική και η στρατιωτική παρέλαση στην Ξάνθη, την Τετάρτη για την 25η Μαρτίου. 

Μετά από αρκετά χρόνια, οι καθιερωμένες εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν χωρίς τα προστατευτικά κιγκλιδώματα που τοποθετούνταν κάθε χρόνο περιμετρικά της εξέδρας των επισήμων στην Πλατεία Ελευθερίας, με την περιοχή να αποστειρώνεται από πολίτες, μιας και φέτος δόθηκαν διαφορετικές εντολές για τις εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, αντί για κάγκελα τοποθετήθηκαν σκοινιά με τους πολίτες να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν απ’ όποιο σημείο επιθυμούσαν την παρέλαση, χωρίς να υπάρχει κάποιο απαγορευτικό σχετικά με τον χώρο των επισήμων.

Ήδη από τη Δευτέρα είχε τοποθετηθεί η εξέδρα των επισήμων στην Πλατεία Ελευθερίας, από την οποία ωστόσο απουσίαζαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι δύο εκλεγμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό, κ. Ζεϊμπέκ Χουσεϊν και Στάθης Γιαννακίδης, που επέλεξαν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις μαζί με τον κόσμο. Ο τρίτος βουλευτής του Νομού, κ. Αλέξανδρος Κοντός, εκλεγμένος με τη Νέα Δημοκρατία, απουσίαζε από το σύνολο των εκδηλώσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: thrakitoday.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης