Με νέο «πρόσωπο» παρουσιάζεται πλέον στο καταναλωτικό κοινό η εταιρεία ηλεκτρονικών τσιγάρων altereGo κι αυτό, δεν είναι άλλο, από το γοητευτικό πρόσωπο της ηθοποιού Κατερίνας Χιωτίνη.

«Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες για το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Είμαι ενθουσιώδης υποστηρίκτρια του» δηλώνει. «Μετά από δύο χρόνια χρήσης του μπορώ να επιβεβαιώσω πως η μετάβαση από το παραδοσιακό τσιγάρο στο ηλεκτρονικό έκρυβε μόνο ευχάριστες εκπλήξεις. Το δέρμα, η φωνή και η αντοχή είναι οι πρώτες εντυπωσιακές αλλαγές που παρατηρεί κανείς από την πρώτη κιόλας εβδομάδα αποχής του από το τσιγάρο, ενώ το άρωμα του ατμού είναι ευχάριστο στο χώρο και δεν ανησυχείς πλέον για την ενοχλητική μυρωδιά του καπνού, που για τους μη καπνιστές είναι ανυπόφορη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα ηθοποιός απέσπασε πρόσφατα εξαιρετικές κριτικές για την παράσταση της «Λίλια Μπρικ: Μετά το τέλος της Ιστορίας». Η ηθοποιός έγραψε το κείμενο, κατόπιν μεγάλης έρευνας και ενσάρκωσε στη σκηνή την σπουδαία μούσα του Βλαντίμιρ Μαγιακόφσκυ, μια χαρισματική και εμβληματική φιγούρα της πρόσφατης ρώσικης ιστορίας.

Έχει επίσης σκηνοθετήσει και πρωταγωνιστήσει στον μονόλογο «Βρωμιά» του Ρόμπερτ Σνάιντερ (2012) και έχει αποσπάσει βραβείο ερμηνείας για την ταινία «Ισόγειο» στο Φεστιβάλ Φανταστικού Κινηματογράφου (2008) και Βραβείο της Πανελλήνιας Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου στη Δράμα το 2007. Έχει πρωταγωνιστήσει επίσης στις ταινίες μικρού μήκους του Χ. Σταθόπουλου «Ημίφως»,και «Η Μέρα Μετά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο θέατρο έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις τόσο για ανήλικο όσο και για ενήλικο κοινό και έγινε ευρέως γνωστή από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις στις σειρές «Για την Άννα» του Μανούσου Μανουσάκη, «Αληθινοί έρωτες», «Εργαζόμενη γυναίκα», «Οι Βασιλιάδες» κλπ.

Για τη συνεργασία της με την altereGo υπογραμμίζει: «Είμαι περήφανη γι αυτή τη συνεργασία. Η εταιρία χαρακτηρίζεται από τον σεβασμό τόσο προς τους πελάτες της όσο και στους συνεργάτες της. Τα προϊόντα της altereGo έχουν όλα ένα προσωπικό στυλ και μια ιστορία να μας πουν. Δεν πλήττεις ποτέ. Έτσι η δουλειά μας με την εξαιρετική φωτογράφο Αρχοντία Παπαθανασίου, υπεύθυνη για το αισθητικό αποτέλεσμα, ήταν ευχάριστη, παιχνιδιάρικη και δημιουργική».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης