Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας προφανώς είπε αυτό που όλοι βλέπουν και διαπιστώνουν μέσα απο τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ: Το γεγονός ότι η κατάσταση είναι «άρρωστη» και πρέπει να αλλάξει.

Ο Ιτάνζ έκανε λόγο για «αρρώστια» στην ομάδα του ΠΑΟΚ και για πολλές μικρές λεπτομέρειες, που πρέπει να αλλάξουν άμεσα, έτσι ώστε ο Δικέφαλος να ξεφύγει από αυτήν την κατάσταση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν μάλλον ένα περίεργο ματς. Είχαμε τον έλεγχο του ματς στο πρώτο ημίωρο, αλλά το 2-0 ήρθε σε ένα καθοριστικό σημείο του αγώνα. Έστω κι έτσι, μπορέσαμε να μειώσουμε νωρίς στο β΄ μέρος, αλλά μέχρι εκεί. Δεν θέλω να μιλήσω για τη φάση του πέναλτι, αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν ήταν. Γενικότερα, πάντως, η κατάσταση στην ομάδα παραπέμπει σε αρρώστια. Θα πρέπει να διορθώσουμε πολλές μικρές λεπτομέρειες για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον»,  είπε ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας.

«Έχουμε τη θέληση, αλλά πρέπει να έχουμε και την επιθυμία για τις νίκες. Θα πρέπει να μιλήσουμε μεταξύ μας μέσα στα αποδυτήρια, προκειμένου να βρούμε τις λύσεις στα προβλήματα, που έχουν να κάνουν και με το γεγονός ότι δεχόμαστε εύκολα γκολ», πρόσθεσε.

Πηγή: pamesports.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης